TIETOSUOJASELOSTE

TIETOSUOJASELOSTE

 

Tämä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) 12 ja 13 artiklan ja henkilötietolain (523/1999) 10 §:n ja 24 §:n mukainen yhdistetty tietosuojaseloste ja informointiasiakirja Arché Photography:n asiakkaille, potentiaalisille asiakkaille ja verkkosivun käyttäjille.

REKISTERIN YLLÄPITÄJÄ JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELIJÄ

Arché Photography
Y-tunnus: 2678539-5
+358449633098
info@archephotography.com

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Asiakassuhteen hoito, asiakasyhteydenpito, asiakkaiden tilausten käsittely, arkistointi, henkilö on tiedustellut tai tilannut yritykseltä kuvauspalveluja.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY -Kenen tietoja käsittelemme ja miten saadaan henkilötiedot?

Käsittelemme asiakkaan ja potentiaalisen asiakkaan tietoja. Asiakkaan tiedot saamme asiakkaalta itseltään.

Käsittelemme tietoja pääsääntöisesti niin kauan kuin käsittelyperuste on olemassa. Asiakkaan kohdalla tämä tarkoittaa asiakkuuden voimassaoloaikaa. Käsittelemme vain tietoja, jotka olet meille toimittanut, tai joiden käsittelyyn olet antanut suostumuksesi, esimerkiksi:

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Postiosoite laskun laatimiseen sekä kuvapakettien toimitukseen
Sopimusten tiedot

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolille. Tietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

ASIAKKAAN OIKEUDET

Asiakkaalla on oikeus saada tarkistaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää antamiensa tietojen käytön suoramarkkinointi- tms. tarkoitukseen sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa ellei laissa muuten määrätä. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoitettuna henkilötietojen käsittelijälle postitse. Käsittelijän postiosoitteen saa tiedostelemalla info@archephotography.com sähköpostiosoitteen kautta.

EVÄSTEET

Sivusto käyttää evästeitä ensisijaisesti palvelun tarjoamiseen sekä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Sitä käytetään tallentamaan tietoa käyttötavoistasi verkkosivuillamme. Vain tekstitiedoston tallentanut sivusto pystyy lukemaan evästeen, joten kukaan muu ei pääse evästeen sisältämään tietoon käsiksi. Tekstitiedosto ei ole haitallinen. Se ei voi sisältää virusta eikä ohjelmakoodia.

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt, että voimme kerätä tietoa verkkosivuston käytöstä, esimerkiksi vierailujen määrä ja vieraillut sivut.

Evästeet on mahdollista ottaa pois käytöstä. Poistaminen tapahtuu selaimen asetuksista. Voit estää evästeiden tallentamisen muuttamalla selaimen tietoturva-asetuksia. Huomioi kuitenkin, että kaikkia verkkopalveluiden toimintoja ei välttämättä voi käyttää ilman evästeitä. Selaimen asetuksista voit myös asettaa tilan, joka ilmoittaa tallennettavasta evästeestä ja tämän jälkeen voit joko hyväksyä tai hylätä evästeen.

Evästeiden poistaminen vaihtelee selaimesta riippuen. Lisätietoja saat selaimesi ohjeista.

PÄIVITETTY 23.5.2018

 

 

 

Blog at WordPress.com.